Help mee, word collectant

Van 19-24 november vindt de collecteweek van het Nationaal MS Fonds plaats. Voor deze collecteweek zoekt het fonds in een aantal gemeenten nog collectanten en collecte-coördinatoren.

Met de opbrengst van de collecte wordt onderzoek naar genezing mogelijk gemaakt én verbetert de kwaliteit van leven voor mensen met MS. Een doel wat ons allemaal na aan het hart ligt. Daarom delen wij de oproep van het Nationaal MS Fonds graag.

Wat wordt er van je verwacht?

Als collectant collecteer je in je eigen buurt. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Gemiddeld is twee uur al voldoende.

Als collecte-coördinator organiseer je de collecte in jouw buurt. Je bent aanspreekpunt voor de collectanten, bestelt de collectematerialen, maakt een wijkindeling en zorgt voor de verspreiding van de collectebussen. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratie, het tellen en afstorten van de collectebussen.

Help mee

Help jij mee aan een MS-vrije wereld? Zet je dan in als collecte-coördinator of collectant. Stuur een mail met je contactgegevens naar communicatie@msvereniging.nl. Geef daarbij aan of je je als coördinator of collectant aanmeldt, en in welke gemeente.

Meer informatie

Meer informatie over de MS-collecte vind je op de website mscollecte.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.