MSweb is vernieuwd, dat is je vast niet ontgaan. Onze site – waar je álles over MS kunt vinden – heeft een totale verandering ondergaan zodat het volledig voldoet aan de hedendaagse eisen.

Onze nieuwe website is aansprekend, responsive, toegankelijk in structuur, taal en beeld.

Om mensen die MSweb nog niet kennen ook kennis te laten maken met deze website waar je álles over MS vindt, hebben we een promotiefilmpje gemaakt:

Zo zie je dat de menustructuur aangescherpt is, de inhoud geactualiseerd en past de look and feel beter bij waar MSweb voor staat: MSweb helpt volwassenen, jongeren en kinderen mogelijkheden te blijven zien in een leven met MS door op een positieve manier toegankelijke en onafhankelijke informatie te verstrekken en lotgenotencontact te faciliteren.

Het nieuwe fotografieconcept is verrassend sterk: Alle foto’s zijn gemaakt met medewerking van mensen met MS, gefotografeerd in hun eigen omgeving. Zo gaat MSweb over échte mensen, met ook blogs en vlogs én waar lotgenotencontact gefaciliteerd wordt.

MSweb.nl bestaat sinds 1999 en is de grootste site over MS, gemaakt vóór mensen met MS en hun omgeving, dóór mensen met MS. MSweb is onderdeel van MS Vereniging Nederland en biedt geselecteerde actuele toegankelijke informatie over alle facetten van de ziekte.

Volgend jaar volgt MSkidsweb.nl, die ook uitkijkt naar haar nieuwe look.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.