Bram Platel praat met experts over COVID-19-vaccins

Biomedisch technoloog dr. ir. Bram Platel praat op dinsdag 16 februari 2021 mee in een webinar (=seminar op internet) van medisch specialisten en verpleegkundigen over vraagstukken die samenhangen met COVID-19 in combinatie met MS.

Is het coronavaccin veilig bij MS?Het zal dan in het bijzonder gaan om de veiligheid en de geschiktheid van de verschillende vaccins voor de diverse categorieën mensen met MS.

De organisatie ervan heeft haar panel voor dit doel speciaal met Bram ‘aangevuld’, zoals ze het zelf noemt. En wel als “MS patiënt die zich als wetenschapper inspant voor het communiceren van wetenschappelijke informatie in voor patiënten begrijpelijke taal”. Dat laatste doet hij onder meer via MSweb.

Het webinar is niet toegankelijk voor patiënten. Het heeft ‘s avonds plaats. Voor Bram is dat midden in de nacht, want hij woont sinds twee jaar – tijdelijk – op de Filippijnen. Vandaaruit maakt hij geregeld video’s over het huidige coronavirus en hoe ermee om te gaan. Ook de nieuwtjes van het webinar wil hij snel in een video verwerken en delen met MSweb.

Wie Bram voor het webinar wil inspireren kan hem met opmerkingen en vragen mailen via bram@msinbeeld.nl.

Bronnen: MS Vereniging Nederland, Stichting MS in Beeld

 

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Krijgen wij en ook Hugo de Jonge/de gezondheidsraad de resultaten ook te horen?
    Alle chronisch zieken zijn nu op een grote hoop gegooid ongeacht medicijngebruik etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.