Reni de Boer over de impact van Covid-19 op haar leven met multiple sclerose

Reni de Boer en dr. Doriana Landi gaan met elkaar in gesprek over Covid-19 en welke impact Covid-19 heeft op MS patiënten. Er is in het gesprek vooral aandacht voor de mentale aspecten.

Zo vertelt Reni aan dr. Doriana Landi hoe de pandemie haar ziekte, haar leven en het leven van haar familieleden heeft beïnvloed. Dr Landi is neuroloog van The Multiple Sclerosis Center & Research Unit van de Tor Vergata Universiteit in Rome. Het interview en de video zijn mogelijk gemaakt door stichting EXCEMED.

Bekijk het interview hieronder. In de video wordt Engels gesproken, maar wij hebben er voor jouw gemak een Nederlandse ondertiteling onder gezet.

Bron: Stichting EXCEMED exceed

 

Van de redactie… Reni de Boer is voor velen met en zonder multiple sclerose (MS) een goede bekende. Ze werd in de zomer van 2007 uitgeroepen tot Mis(s) Nederland en werd daarmee ambassadeur van Onbeperkt Nederland. Ze was toen de ‘mooiste, slimste, charmantste en meest betrokken gehandicapte jonge vrouw van Nederland.’  Tevens is Reni de dochter van… De dochter van voorzitter Jan van Amstel van MS Vereniging Nederland.

 

Deze berichten vind je misschien ook interessant…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.