Boek Leven en sporten met MS

Op 15 september 2023 is het boek Doorgaan- Leven en sporten met MS van Jolanda Lammers verschenen bij uitgeverij Boekscout. Het boek is een overzicht van haar leven met MS sinds de diagnose in 2005, afgewisseld met fragmenten uit haar blogs.

boek Doorgaan - Leven en sporten met MS van Jolanda LammersIn haar eerste boek dat in 2012 verscheen, focuste Jolanda Lammers (Winterswijk, 1967) zich op hardlopen met MS. Maar in de loop van tijd heeft ze afscheid moeten nemen van het hardlopen. In haar nieuwste boek gaat Jolanda op een zoektocht naar het vinden van andere manieren van lichaamsbeweging en een waardevolle invulling van het leven, ondanks toenemende beperkingen.

Ook schrijft ze over het afscheid nemen van een werkend bestaan. In de loop van de jaren heeft ze steeds weer een beetje afscheid moeten nemen van dingen die zij vroeger in het dagelijks leven wel kon doen, maar toch vindt ze steeds weer redenen om positief in het leven te blijven staan. Jolanda beschrijft regelmatig in blogberichten wat ze tegenkomt in het onzekere bestaan van het leven met een chronische ziekte.

Boekgegevens

Titel: Doorgaan – Leven en sporten met MS
Auteur: Jolanda Lammers
Verschijningsdatum: 15-09-2023
Uitgeverij: Boekscout
Aantal pagina’s: 180
ISBN: 9789464892222
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 21,50
Uitvoering: Paperback

Auteursblog: https://jolandalammers.auteursblog.nl/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.