skip to Main Content

Blikvanger

MS, zo zit dat!

Ouders en grootouders: OPGELET. Hier kun je lezen over een boekje wat je kan helpen de moeilijke en ingewikkelde ziekte die multiple sclerose is aan kinderen uit te leggen. En kinderen die een spreekbeurt in de klas willen houden, kunnen het boekje ook aanvragen.

Terugblik Symposium VUmc

Terugblik op het symposium 'Omgaan met MS' van VUmc MS centrum Amsterdam. Dat het juist op zo'n tropische dag Wereld MS dag is, is natuurlijk paradoxaal. Dat VUmc op hun symposium 'Omgaan met MS' een middagsessie Vermoeidheid plant zorgde gelukkig niet voor een lege zaal. Integendeel.

Nieuws op internationaal congres

Zeer bijzonder was dat Koningin Maxima met haar aanwezigheid het congres opluisterde. Zij woonde een aantal presentaties bij waaronder die van Cynthia Zagieboylo. Zij is directeur van de Amerikaanse MS Society en presenteerde de resultaten van de Progressieve MS Alliantie.

Klimmen tegen MS

Op zondag 10 juni 2018 is het weer zo ver. De top van de Mont Ventoux wordt weer bedwongen én zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor de strijd tegen MS. Kom in beweging! Schrijf je nu in voor de 8e editie van Klimmen tegen MS.

“Leef je passie!”

Behalve MSwebber is ‘onze’ Marijn de Vries ook actief als comedian - sinds een tijdje samen met zijn collega Sem Bannenberg. Na een aantal optredens in eigen land wagen ze nu de sprong naar het buitenland. Het duo is te zien op het Fringe festival in Edinburgh.
Back To Top