skip to Main Content

fp-nieuwsMSweb publiceert nieuwsberichten over onderwerpen op het terrein van gezondheid, toegankelijkheid en alles wat verder voor mensen met MS belangrijk is.

Ga voor het laatste nieuws op het terrein van wetenschappelijk onderzoek naar de rubriek MS Onderzoek.

fp-columnMensen die zelf MS hebben, maar ook mensen die in hun omgeving met MS te maken hebben, al dan niet of op professioneel vlak. Marja Morskieft, Mariëtte van Amerongen, Jan van Amstel (voorzitter van de MS Vereniging), Hanneke Hulst, en een paar anderen schrijven regelmatig een nieuwe column. We zijn er trots op…

Hier vind je berichten over alle weten-schappelijke of maatschap-pelijke dossiers die op dit moment relevant zijn in het kader van multiple sclerose (MS). Nú vind je hier alle berichten over covid-19, stamcelonderzoek, Fampyra en Project Y.

fp-oproepenWetenschappers of studenten van erkende instellingen kunnen hier een oproep laten plaatsen voor deelname aan wetenschappelijk of maatschappelijk relevant onderzoek. Aanmelden via redactie@msweb.nl

fp-blikvangerBlikvangers plaatsen bijzondere mensen en vernieuwende projecten in een bijzonder ‘spotlicht’.
Ken jij een bijzonder iemand of ben je bezig met een bijzonder project? Meld jouw Blikvanger dan aan de redactie.

fp-vraag-aanbodHeb je een vakantiehuis te huur of een scootmobiel te koop o.i.d? Plaats dan hier je MS gerelateerde advertentie. Deze rubriek staat niet open voor commerciële doeleinden.

Back To Top