skip to Main Content

Nieuw op MSweb

Snel iets over multiple sclerose (MS) weten? Lees de Korte Feiten. Of de uitgebreide info over diagnose, soorten MS klachten en behandel-mogelijkheden.

Berichten over de op dit moment actuele onderwerpen met betrekking tot MS. Nú vind je hier alle berichten over het corona-virus, stamcelbehandeling en Project Y.

Ons Trefpunt, de plaats waar je mensen met MS kunt ontmoeten. Neem eens een kijkje op ons drukbezochte Forum. Er is een apart topic over het #coronavirus. Of meld je aan voor de partner mailgroep.

MSweb is onderdeel van de MS Vereniging Nederland. De vereniging geeft deze mensen met MS een stem. En is de enige organisatie voor belangenbehartiging, activiteiten en diensten ten bate van mensen met MS en hun betrokkenen.

Aan kinderen uitleg geven over de ziekte MS is best lastig. Daarom is er een speciale website voor hen: MSkidsweb.nl. De plek voor kinderen van wie een ouder MS heeft, of voor kinderen die – in een enkel geval – zelf deze ziekte hebben.

MS is een auto-immuunziekte waarbij het afweersysteem zich tegen de cellen van het eigen lichaam richt. Onderzoek naar de oorzaak blijft noodzakelijk evenals naar geneesmiddelen. MSweb volgt het onderzoek wereldwijd

Back To Top